Vloerbedekking verwijderen

Wilt u de vloerbedekking verwijderen en zoekt u daarvoor naar een ervaren vakman? Het is van belang dat dit op de juiste manier gebeurt, om beschadigingen aan de dekvloer te voorkomen. Eventuele beschadigingen vragen om een egalisatie van de vloer, waardoor u met aanvullende kosten te maken krijgt.

Klaar voor een nieuwe vloer

Wilt u de vloerbedekking verwijderen om een nieuwe vloer te kunnen leggen? Het is niet altijd mogelijk om die er zomaar overheen te leggen of de vloerbedekking gemakkelijk te verwijderen. Is deze verlijmd of komt u er om een andere reden zelf niet uit? Wij kunnen u daar goed mee van dienst zijn, we hebben een uitgebreide ervaring met het verwijderen van vloerbedekkingen. We kunnen met tal van materialen uit de voeten en zorgen voor de juiste materialen om professioneel voor u aan de slag te gaan.

Verlaten of betrekken van het huis

Wilt u een huis verlaten en dient u daarom de vloerbedekking te verwijderen? Dient u de woning achter te laten zoals u er ooit ingekomen bent of wilt u juist een huis betrekken en komt u er achter dat de vloerbedekking er nog ligt? In die gevallen kunnen we voor u de vloerbedekking verwijderen. We zorgen ervoor dat de dekvloer overblijft, die we desgewenst voor u kunnen egaliseren. Het voordeel? U kunt op de egale dekvloer de nieuwe vloer(bedekking) aanbrengen. We kunnen wat dat betreft de vloerbedekking verwijderen en u van dienst zijn met de basis om een nieuwe vloerafwerking aan te brengen.

In Eindhoven en de ruime omgeving

We kunnen u zowel in Eindhoven als in de ruime omgeving daarvan van dienst zijn. Gaat het u bijvoorbeeld om de vloerbedekking in Den Bosch, Tilburg of een van de plaatsen in het noorden van Limburg? We kunnen u zowel in Utrecht als in delen van Gelderland goed van dienst zijn. Wat dat betreft kunnen we in een groot deel van het zuiden van Nederland de vloerbedekking verwijderen. Uiteraard gaan we vlot voor u aan de slag, zodat u hier zo min mogelijk hinder van zal ondervinden en u kunt rekenen op een degelijke verwijdering van wat er nu ligt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Showroom en werkgebied

 • Klantervaring

  Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.


  Geschreven door: Peter Vlaats

  Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!


  Geschreven door: Daan Janssen

  Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!


  Geschreven door: Maarten van den Brink

  Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.


  Geschreven door: Gerard de Jonge

Onze kwaliteiten

Goedkoop vloer egaliseren helpt u snel

Snel

Goedkoop vloer egaliseren heeft vakkundige professionals

Vakkundig

Goedkoop vloer egaliseren is betrouwbaar

Betrouwbaar

Goedkoop vloer egaliseren is voordeliger dan ander

Goedkoop