Vloer gelijk maken

Wilt u de vloer gelijk maken, zodat u daar een nieuwe vloerafwerking op kunt aanbrengen? Heeft u de vloerbedekking verwijderd en is er schade aan de dekvloer ontstaan of was daar al sprake van toen u de woning kocht? U kunt zelf een vloer gelijk maken. Houd er echter rekening mee dat het een nauwkeurig werk is dat vraagt om de nodige ervaring en expertise. Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Gelijk maken of egaliseren

Een vloer gelijk maken noemen we in vaktermen ook wel egalisatie. We zorgen ervoor dat er een egale vloer ontstaat, op basis waarvan u de vloerafwerking aan kunt gaan brengen. Het egaliseren staat uiteraard voor het gelijk maken van de vloer, aangezien het van belang is dat deze niet schuin afloopt en er geen sprake is van ‘hobbeltjes’ of andere oneffenheden. Het is op voorhand altijd van belang om de vloer goed te beoordelen en op basis daarvan na te gaan of het nodig is om de vloer gelijk te maken. Is dat het geval? Wij kunnen goedkoop de vloer egaliseren. We zorgen voor een vakkundige en vlotte werkwijze, zodat u daar zo min mogelijk hinder van zal ondervinden.

Vakkundige vloer egalisatie

Uiteraard kunnen we de vloer egalisatie volledig vakkundig voor u uitvoeren en u op voorhand duidelijk aangeven hoe we te werk zullen gaan. Het is bijvoorbeeld van belang om de vloer eerst vrij te maken van stof en vocht. Door de vloer droog en stofvrij te maken kunnen we deze vervolgens gaan egaliseren. We zullen de vloer gelijk maken en er daarmee voor zorgen dat u er goed mee aan de slag kunt. We zorgen ervoor dat we daar zo min mogelijk tijd voor nodig hebben, zodat de vloer gelijk maken niet teveel tijd zal kosten.

Eindhoven en ruime omgeving

We kunnen uw vloer gelijk maken vanuit onze locatie in Eindhoven. We werken in een straal van 80km rondom Eindhoven, wat onder andere betekent dat we u in Den Bosch en Tilburg goed van dienst kunnen zijn. Bovendien werken we in een aantal andere plaatsen rondom Eindhoven. We beschikken over een ruime ervaring met het egaliseren van vloeren en kunnen dat voordelig aanbieden, waardoor het vaak verstandiger is om ons daarvoor te vragen dan dit zelf te doen. Wilt u de vloer gelijk maken en zoekt u naar een goedkope en professionele oplossing? Wij zijn u er graag mee van dienst, op basis van onze uitgebreide expertise en ervaring.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Showroom en werkgebied

 • Klantervaring

  Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.


  Geschreven door: Peter Vlaats

  Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!


  Geschreven door: Daan Janssen

  Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!


  Geschreven door: Maarten van den Brink

  Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.


  Geschreven door: Gerard de Jonge

Onze kwaliteiten

Goedkoop vloer egaliseren helpt u snel

Snel

Goedkoop vloer egaliseren heeft vakkundige professionals

Vakkundig

Goedkoop vloer egaliseren is betrouwbaar

Betrouwbaar

Goedkoop vloer egaliseren is voordeliger dan ander

Goedkoop