Vloer egaliseren

Wilt u de vloer egaliseren en er daarmee voor zorgen dat er een goede basis ontstaat voor een nieuwe vloer? Wilt u een tegelvloer laten leggen, gebruik maken van laminaat of mooie vloerbedekking leggen? Tijdens het verwijderen van hout of tapijt bestaat het risico op beschadiging van de dekvloer, het is dan verstandig om de vloer te egaliseren.

Dekvloer loopt schuin af

Loopt de dekvloer bijvoorbeeld schuin af? Dit kan ontstaan vanwege ouderdom of het matig aanleggen daarvan, in de beide gevallen kunnen wij de vloer egaliseren. Heeft u de vloerverwarming laten infresen en dient dat netjes te worden afgewerkt? We kunnen ook in dat geval de vloer egaliseren en er daarmee voor zorgen dat er een net en strak geheel ontstaat. We egaliseren vloeren vanuit Eindhoven, in een straal van 80km. Dat betekent dat we u tot in Den Bosch en Tilburg van dienst kunnen zijn, net als in delen van Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland en Zeeland.

Oneffenheden wegwerken tijdens egaliseren

Als we een vloer egaliseren zorgen we ervoor dat we eventuele oneffenheden wegwerken. We maken daarvoor gebruik van een laagje Egaline. Het is een materiaal dat het mogelijk maakt om een vlak geheel te creĆ«ren, dat geldt als een goede basis om vervolgens de vloer aan te gaan leggen. Afhankelijk van de beschadigingen en uw wensen zullen we gebruik maken van een laagje Egaline met een dikte van 2mm – 2cm. We kunnen op die manier haast iedere vloer egaliseren en zorgen ervoor dat ook u kunt rekenen op een strak geheel.

Vakkundige egalisatie

Uiteraard zullen we op vakkundige wijze de vloer egaliseren. We maken gebruik van professionele materialen, uitstekende gereedschappen en de benodigde apparatuur. Op die manier zorgen we ervoor dat de vloer helemaal klaar is voor de eindbedekking die u wenst. Gaat het om vloerbedekking, laminaat of wellicht een ander materiaal? Geen probleem, wij kunnen de vloer egaliseren en er daarmee voor zorgen dat u er goed mee uit de voeten kunt. We beschikken over een ruime ervaring, zodat we u bovendien vlot van dienst kunnen zijn en u zo min mogelijk overlast zal ervaren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Showroom en werkgebied

 • Klantervaring

  Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.


  Geschreven door: Peter Vlaats

  Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!


  Geschreven door: Daan Janssen

  Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!


  Geschreven door: Maarten van den Brink

  Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.


  Geschreven door: Gerard de Jonge

Onze kwaliteiten

Goedkoop vloer egaliseren helpt u snel

Snel

Goedkoop vloer egaliseren heeft vakkundige professionals

Vakkundig

Goedkoop vloer egaliseren is betrouwbaar

Betrouwbaar

Goedkoop vloer egaliseren is voordeliger dan ander

Goedkoop