Vloer egaliseren prijs

Benieuwd naar de prijs om een vloer te egaliseren? Als we de vloer egaliseren hangt de prijs af van een aantal verschillende factoren. Uiteraard kunnen we u daar op voorhand meer over vertellen, op basis van de vloer waar het u om gaat.

Klaarmaken voor het egaliseren

Als we een vloer egaliseren hangt de prijs onder andere af van de voorbereidingen die we dienen te treffen. Is er op dit moment nog sprake van vloerbedekking die we eerst dienen te verwijderen of is de betonvloer aan de andere kant al kaal? Kunnen we direct aan de slag of dienen we er nog voor te zorgen dat de betonvloer schoon is en vrij is van andere materialen? De voorbereiding neemt behoorlijk wat tijd in beslag, indien we daar zelf voor dienen te zorgen. Dit is uiteraard iets waar de vloer egalisatie prijs van afhankelijk is. We zullen u daar op voorhand van op de hoogte brengen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijs van een vloer egaliseren

De prijs om een vloer te egaliseren hangt vervolgens af van bijvoorbeeld het type Egaline dat we gebruiken, net als van de structuur van de ruimte. Gaat het om een eenvoudige vierkante of rechthoekige ruimte? We gebruiken een hoogwaardige variant Egaline. Dit kost net wat meer, maar levert aan de andere kant ook het beste resultaat op. Bovendien gebruiken we een goede primer. De prijs voor het egaliseren van de vloer hangt tenslotte sterk af van het aantal vierkante meters van de vloer. Bij een groter oppervlak en een eenvoudige structuur kunnen we u een zeer scherpe prijs per vierkante meter afgeven.

We brengen u uiteraard graag een vrijblijvende offerte uit met daarin de prijs om de vloer te egaliseren. Gemiddeld genomen bedraagt de vloer egaliseren prijs een paar tientjes per vierkante meter. We werken vanuit Eindhoven in een straal van 80km en brengen u daar graag een heldere offerte uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Showroom en werkgebied

 • Klantervaring

  Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.


  Geschreven door: Peter Vlaats

  Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!


  Geschreven door: Daan Janssen

  Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!


  Geschreven door: Maarten van den Brink

  Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.


  Geschreven door: Gerard de Jonge

Onze kwaliteiten

Goedkoop vloer egaliseren helpt u snel

Snel

Goedkoop vloer egaliseren heeft vakkundige professionals

Vakkundig

Goedkoop vloer egaliseren is betrouwbaar

Betrouwbaar

Goedkoop vloer egaliseren is voordeliger dan ander

Goedkoop