Vloer egalisatie

Wilt u zelf werken aan een vloer egalisatie of bent u benieuwd hoe we die voor u uitvoeren? We kunnen u van dienst zijn vanuit Eindhoven, in een straal van 80km rond deze mooie Brabantse stad. Dat betekent dat we u zowel in de rest van Brabant als in delen van Limburg, Gelderland en Utrecht van dienst kunnen zijn.

Vloer droog en stofvrij maken

Het is voor een vloer egalisatie altijd van belang om de vloer eerst goed droog en stofvrij te maken. We zorgen er daarmee voor dat we de vloer kunnen bewerken en we de vloer egalisatie goed kunnen uitvoeren. We brengen een laag Egaline aan, met een dikte van 2mm – 5cm. De voorbereiding is van groot belang bij een vloer egalisatie, zodat we vanuit een goede basis voor u aan de slag kunnen.

Werken vanuit de verste hoek

Het is van belang om de vloer egalisatie altijd vanuit de verste hoek van de kamer te beginnen. Het is vanuit die hoek vervolgens mogelijk om terug te werken naar de hoek die zich dichtbij de uitgang bevindt. Door achterin te beginnen voorkomen we dat we op de egale delen dienen te staan om ook de rest te kunnen doen. Uiteraard kunt u ook zelf voor een vloer egalisatie zorgen, al is het verstandig hier alleen aan te beginnen indien u voldoende expertise en ervaring heeft. Een vloer egaliseren is niet moeilijk, mits u de juiste materialen gebruikt en u nauwkeurig genoeg bent om het in één keer goed te doen.

Daadwerkelijke vloer egalisatie

We zorgen met Egaline voor de daadwerkelijke vloer egalisatie, op basis waarvan we een vlakke laag aanbrengen. Het is vervolgens op de egale vloer mogelijk om de vloerafwerking te leggen, in de vorm van vloerbedekking of bijvoorbeeld laminaat. Benieuwd hoe we goedkoop een vloer egalisatie kunnen verzorgen? We werken vlot en vakkundig. Dit betekent dat u zo min mogelijk overlast zal ervaren en u kunt rekenen op een scherpe prijs. We kunnen de vloer egalisatie voordelig aanbieden en er daarmee voor zorgen dat u de basis legt voor een mooie nieuwe vloerafwerking.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Showroom en werkgebied

 • Klantervaring

  Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.


  Geschreven door: Peter Vlaats

  Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!


  Geschreven door: Daan Janssen

  Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!


  Geschreven door: Maarten van den Brink

  Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.


  Geschreven door: Gerard de Jonge

Onze kwaliteiten

Goedkoop vloer egaliseren helpt u snel

Snel

Goedkoop vloer egaliseren heeft vakkundige professionals

Vakkundig

Goedkoop vloer egaliseren is betrouwbaar

Betrouwbaar

Goedkoop vloer egaliseren is voordeliger dan ander

Goedkoop