Over ons

GoedkoopEgaliseren.nl is een onderdeel van Qiop V.O.F.

Qiop richt zicht al jaren op het maken van project vloeren. Dankzij alle kennis die we hebben opgedaan tijdens deze tijd weten we hoe belangrijk het is om een egale vloer op te leveren. Zonder egale vloer ook geen strakke vloerafwerking.

Hoe werken we

U gaat naar onze pagina “Offerte aanvragen” en vult daar alle informatie zo nauwkeurig mogelijk in, dan drukt u op de knop aanvragen. Vervolgens wordt u gevraagd om uw contactgegevens, hier is het belangrijk dat u al uw gegevens invult. Zodra u dit heeft gedaan zullen wij een melding krijgen van uw offerte aanvraag op GoedkoopEgaliseren.nl en zullen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek lopen we de werkzaamheden met u door en stellen we een officiele offerte op, tevens zullen we verder toelichten hoe wij de egaliseer werkzaamheden zullen uitvoeren.

Wanneer u akkoord gaat met onze voordelige offerte zullen we de werkzaamheden samen met u inplannen. De duur van de werkzaamheden is volledig afhankelijk van het te egaliseren oppervlakte. Om u echter een gevoel te geven, met onze speciale pompen kunnen wij tot wel 1500 m2 per dag egaliseren. Hierbij is de staat van de ondervloer echter wel een belangrijke factor aangezien dit de benodigde dikte zal dicteren.

De werkzaamheden omtrent egaliseren zijn stap voor stap uitgelegd in onze brochure, zodat u deze op uw gemak kunt nalezen. Tevens zal u met de brochure duidelijk worden dat zelf egaliseren toch niet zo makkelijk is als veelal gedacht wordt.

Voor overigen vragen kunt u ons uiteraard ook altijd vrijblijvend bellen of e-mailen.

Voorkom extra kosten op het renoveren van uw oude vloer, laat het egaliseren maar aan de vakman over.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Showroom en werkgebied

 • Klantervaring

  Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.


  Geschreven door: Peter Vlaats

  Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!


  Geschreven door: Daan Janssen

  Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!


  Geschreven door: Maarten van den Brink

  Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.


  Geschreven door: Gerard de Jonge

Onze kwaliteiten

Goedkoop vloer egaliseren helpt u snel

Snel

Goedkoop vloer egaliseren heeft vakkundige professionals

Vakkundig

Goedkoop vloer egaliseren is betrouwbaar

Betrouwbaar

Goedkoop vloer egaliseren is voordeliger dan ander

Goedkoop