(+31) 040 808 00 06 (bereikbaar van 09:00 tot 17:00) info@goedkoopegaliseren.nl

Over ons

Wie is Goedkoop Egaliseren?
Wie zijn wij?Mailen

Zonder egale vloer, geen strakke vloerafwerking

GoedkoopEgaliseren.nl is een onderdeel van Qiop V.O.F. en richt zicht al jaren op het maken van project vloeren. Dankzij alle kennis die we hebben opgedaan tijdens deze tijd weten we hoe belangrijk het is om een egale vloer op te leveren. Zonder egale vloer ook geen strakke vloerafwerking.

Hoe werken we?

U gaat naar onze pagina “Offerte aanvragen” en vult daar alle informatie zo nauwkeurig mogelijk in, dan drukt u op de knop aanvragen. Vervolgens wordt u gevraagd om uw contactgegevens, hier is het belangrijk dat u al uw gegevens invult.

Zodra u dit heeft gedaan zullen wij een melding krijgen van uw offerte aanvraag op GoedkoopEgaliseren.nl en zullen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek lopen we de werkzaamheden met u door en stellen we een officiele offerte op, tevens zullen we verder toelichten hoe wij de egaliseer werkzaamheden zullen uitvoeren.

Wanneer u akkoord gaat met onze voordelige offerte zullen we de werkzaamheden samen met u inplannen. De duur van de werkzaamheden is volledig afhankelijk van het te egaliseren oppervlakte. Om u echter een gevoel te geven, met onze speciale pompen kunnen wij tot wel 1500 m2 per dag egaliseren. Hierbij is de staat van de ondervloer echter wel een belangrijke factor aangezien dit de benodigde dikte zal dicteren.

De werkzaamheden omtrent egaliseren zijn stap voor stap uitgelegd in onze brochure, zodat u deze op uw gemak kunt nalezen. Tevens zal u met de brochure duidelijk worden dat zelf egaliseren toch niet zo makkelijk is als veelal gedacht wordt.

Vloer egaliseren?

Laat uw houten vloer, betonvloer, cementdek of anhydriet professioneel egaliseren door Goedkoop Egaliseren. Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Voordelen Goedkoop Egaliseren

Meer dan 20 jaar ervaring
Beste prijs/kwaliteit verhouding
Snelle dienstverlening
 Professionele en veilige apparatuur
Vrijblijvende prijs/offerte aanvraag

Recente projecten

Na meer dan 20 jaar ervaring heeft Goedkoop Egaliseren een grote verscheidenheid aan projecten opgebouwd. Deze projecten waren vooral gefocust op de egalisatie en verdere vloerenservice.

PMC Utrecht

De vloeren werden door ICM in December als startsein geëgaliseerd en zijn ten slotte per ruimte afgewerkt met Gerflor Mipolam vloersystemen, inclusief de holle plintafwerking en 3D hoeken

Zorgvilla Dalia Venlo

Dalia Venlo is vandaag de dag omgetoverd tot 25 prachtige zorgvilla’s. Hierbij zijn wij de uitdaging aangegaan om de slechte vloeren geheel uit te egaliseren om er vervolgens een mooie ICM PVC strook overheen te verlijmen.

The Wall

Voor dit project zijn we aan de slag gegaan met de Allura hongaarse punt van Forbo in de gangen. In de appartementen ligt de gewone Forbo Allura strook, beide in zwart uitgevoerd.

+20 jaar ervaring in vloeren egaliseren

20

Mail ons direct!

Waar bent u naar op zoek?

Telefonisch:

(+31) 040 808 00 06
Werkdagen van 09:00 tot 20:00

Adres:

De Run 5136, 5503 LV, Veldhoven
KVK: 60106859
BTW: NL853768006B01

Contact

}

Snelle dienstverlening

Door het gebruik van specialistische machines kunnen wij een snelle dienstverlening garanderen.

Z

Hoge betrouwbaarheid

Door onze machines en jarenlange ervaring weten we zeker dat we ook jouw klus kunnen klaren.

20 + jaar ervaring

Ons team beschikt over minimaal 20 jaar ervaring en is volledig gespecialiseerd in het uitvlakken van alle soorten vloeren.

Goedkoopste aanbod

Goedkoop Egaliseren staat voor een hoogwaardige dienstverlening tegen een goedkope prijs.