(+31) 040 808 00 06 (bereikbaar van 09:00 tot 17:00) info@goedkoopegaliseren.nl

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de prijs voor het egaliseren van uw vloer? Aarzel niet en vul hieronder het formulier in.

Na het ontvangen van onderstaande gegevens gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op uw aanvraag, afhankelijk van de drukte kan dit uitlopen naar 48 uur.

Meerdere opties aanvinken is mogelijk

“Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.”

Geschreven door: Peter Vlaats

“Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!”

Geschreven door: Daan Janssen

“Na het invullen van het formulier, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!”

Door: Maarten van den Brink

“Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.”

Geschreven door: Gerard de Jonge

Stap 1: Kies uw ondervloer?

Hout komt het minst voor in de bouw, egaliseren op hout is mogelijk maar dan moet het wel goed afgewerkt zijn. Je herkent het aan de licht bruine kleur en nerven.

Beton is een bouwmateriaal dat is samengesteld uit cement, water en zand, grind en/of steenslag. Je herkent het aan de donker grijze kleur en gladde structuur.

Anhydriet komt veel voor in appartementen en hoogbouw. Omdat het vloeibaar is kun je het sneller verwerken, je herkent het aan de gele kleur en vaste structuur.

Een cementdekvloer bestaat uit een mix van zand en cement. Het zijn de meest toegepaste afwerkvloeren, je herkent het aan de grijze kleur en zandkorrel structuur.

Stap 2: Kies de huidige staat van uw ondervloer?

Let op: Dit zijn illustraties van het zijaanzicht van uw huidige vloer, dit hoeft niet precies overeen te komen.

Stap 3: Bereken uw offerte prijs?

Let op: Dit zijn illustraties van het zijaanzicht van uw huidige vloer, dit hoeft niet precies overeen te komen.

15m2
1000m2

Te egaliseren aantal:

2mm
40mm

Dikte: mm

€ 0,-