Kosten vloer egaliseren

Benieuwd naar de kosten om een vloer te egaliseren? Deze hangen van een aantal verschillende factoren af. Het is bijvoorbeeld van belang om rekening te houden met de voorbereiding. Vervolgens zullen we de vloer uitvlakken, egaliseren en afwerken.

Voorbereiding en kosten

De kosten om een vloer te egaliseren hangen sterk af van de voorbereiding. De vloer dient in ieder geval goed schoon te zijn. Bovendien dient deze vrij te zijn van bijvoorbeeld scheuren. Indien die er wel inzitten zullen we tijdens de voorbereiding meer werk moeten verrichten. Dit betekent dat de prijs wat op zal lopen, al kunnen we de vloer nog altijd goedkoop egaliseren. We proberen de kosten voor het egaliseren van de vloer zo laag mogelijk te houden. We werken vanuit Eindhoven in een straal van 80km, waardoor we u tot aan Utrecht, Gelderland, Limburg, Zeeland en Zuid-Holland van dienst kunnen zijn, net als in Den Bosch of Tilburg.

Uitvlakken, egaliseren en afwerken

De kosten voor het egaliseren van de vloer bestaan uit bijvoorbeeld het uitvlakken en daadwerkelijke egaliseren. We maken daarvoor gebruik van Egaline en een primer. Uiteraard zullen we de vloer egaliseren en die netjes voor u afwerking, zodat u daar vervolgens de eindafwerking voor de vloer op kunt aanbrengen. We houden de kosten voor het egaliseren van vloeren zo laag mogelijk en kunnen u daar op voorhand goed van op de hoogte brengen.

Goedkoop uw betonvloer egaliseren

De kosten om een vloer te egaliseren hangen onder andere af van de grootte van de kamer en de structuur daarvan. Grote kamers met een eenvoudige structuur leveren de laagste prijs per vierkante meter op, omdat we in dat geval een stuk sneller kunnen werken. We kunnen de structuur van de kamer op voorhand beoordelen en op basis van het aantal vierkante meters waar het om gaat een scherpe prijs afgeven. Op die manier bent u op voorhand goed op de hoogte van de kosten om de vloer te egaliseren, zodat u zelf na kunt gaan dat we de voordeligste specialist zijn.

We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, op basis waarvan u eenvoudig na kunt gaan waar u aan toe bent. Uiteraard beperken we de overlast tot een minimum, door vlot te werken en de kosten voor het egaliseren van de vloer op die manier scherp in de gaten te houden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Showroom en werkgebied

 • Klantervaring

  Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.


  Geschreven door: Peter Vlaats

  Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!


  Geschreven door: Daan Janssen

  Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!


  Geschreven door: Maarten van den Brink

  Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.


  Geschreven door: Gerard de Jonge

Onze kwaliteiten

Goedkoop vloer egaliseren helpt u snel

Snel

Goedkoop vloer egaliseren heeft vakkundige professionals

Vakkundig

Goedkoop vloer egaliseren is betrouwbaar

Betrouwbaar

Goedkoop vloer egaliseren is voordeliger dan ander

Goedkoop