(+31) 040 808 00 06 (bereikbaar van 09:00 tot 17:00) info@goedkoopegaliseren.nl
egaline vloer

Egaline vloer

Alles over egaline, mogelijkheden en bijbehorende kosten

Egaline vloer als eindafwerking

De ondervloer kan vaak wel wat extra aandacht gebruiken. Zeker wanneer er een nieuwe vloer op komt raakt de ondervloer vaak beschadigd met het verwijderen van oude vloerbedekking.

De vloer moet daarom vaak eerst geëgaliseerd worden voordat met het leggen van een nieuwe vloer wordt begonnen. Hiervoor wordt egaline gebruikt.

Maar wat is het precies en hoe wordt het aangebracht? Met behulp van onderstaande informatie bent u van alles op de hoogte en kunt u de kosten gaan vergelijken om tot de beste oplossing voor uw woning te komen. Lees daarom snel verder en ontdek vele mogelijkheden. Natuurlijk zijn specifieke wensen altijd mogelijk, egaline vloer als eindafwerking is bijvoorbeeld ook mogelijk!

Wat is egaline?

Voordat u zich focust op de kosten, is het goed om eerst meer te weten te komen over dit type bouwmateriaal. Het is een dun laagje van maximaal 5 millimeter dik die over de ondervloer wordt aangebracht. Het kan zowel uit cement als kunsthars bestaan.

Het is daarbij zelf-nivellerend. Dit houdt in dat het over de vloer heen vloeit na het aanbrengen. Een ondervloer met onregelmatigheden kan hierdoor weer mooi gladgestreken worden, waardoor vervolgens de eindvloer eenvoudig is te bevestigen.

De onregelmatigheden zijn vervolgens niet meer zichtbaar. Na onze jarenlange ervaring beoordelen ook wij dat dit voor veel woningen de beste oplossing is, maar komt ook met een kostenpost. Het is echter een investering die zichzelf snel terugverdient

Egaline aanbrengen op basis van de afwerking

De egaline vloer kent dus verschillende prijzen. De egaline prijs verschilt echter per toepassing. Egaline voor buiten behoeft bijvoorbeeld een andere soort dan egaline als toplaag in de woonkamer.

U kunt online of in de bouwmarkt kiezen uit sneldrogende egaline, goedkope egaline of egaline vloer coating. Gaat u zelf egaline kopen? Denk dan altijd aan de keuzes die u op voorhand al moet maken, zodat het egaline aanbrengen op de juiste manier kan worden uitgevoerd. Zo is een betonvloer egaliseren nog wel eens lastig.

Hiervoor moeten namelijk een aantal stappen worden doorlopen. Een goede kennis van de werkzaamheden is daarom wel een vereiste. Zo moet u letten op:

  • Het bewerken van de ondervloer
  • Een primer voor egaline aanbrengen
  • Het mengsel klontvrij aanmaken
  • Met cement de grootste gaten dichtmaken
  • De egilisator op de vloer gieten
  • Materiaal uitsmeren

Volledig ontzorgd?

Volledig ontzorgd worden en zeker zijn van een feilloos eindresultaat? Wij van Goedkoop Egaliseren staan voor de hoogste kwaliteit, tegen een goedkope prijs. Wij werken dan ook enkel met de meest hoogwaardige egaline. Tezamen in combinatie met onze jarenlange ervaring weten wij zeker dat we ook uw klus perfect kunnen klaren!

Wat kost egaline per m2?

De prijs van egaline wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Ten eerste speelt de vloeroppervlakte een grote rol. Hoe meer vierkante meters er bewerkt moet worden, hoe hoger de kosten gaan zijn voor het egaliseren van de vloer.

De egaline prijs per vierkante meter moet daarom altijd meegenomen worden in de totaalkosten. Een andere belangrijke factor is de dikte. Hoeveel materiaal er per vierkante meter nodig is, hangt af van de uiteindelijke vloer.

Als u egaline als eindvloer aanbrengt, is er een dikkere laag nodig dan wanneer u de egaline als egalisator gebruikt. Egaline als eindafwerking zal daarom altijd hogere kosten met zich meebrengen. Om u een idee te geven van de gemiddelde egaline vloer kosten kunt u onderstaande tabel raadplegen.

DiktePrijs per m2
Tot 2 millimeter€ 12,50
Tot 3 millimeter€ 15

Kleuren uitzoeken voor uw woning

Wanneer u voor een egaline op kleur hebt gekozen zal deze automatisch verschijnen wanneer het materiaal wordt uitgevloeid. U krijgt dan ook direct een egale kleur op de vloer.

De egaline kleuren kennen een ruim aanbod. Zo kunt u kiezen voor verschillende grijstinten, meerdere kleuren bruin of zelfs een betonlook. Ook zijn er speciale gietmiddelen voor een gietvloer. Voor alle mogelijkheden, neem snel contact met ons op!

De vloer egaliseren? Het materiaal gaat uit zichzelf vloeien en komt uit zichzelf waterpas te liggen. Als u kiest voor de sneldrogende egaline, is de egaline beloopbaar voordat u het door hebt. U kunt dan ook snel genieten van de nieuwe stijl van uw woning.

Op zoek naar de mogelijkheden? Houdt er rekening mee dat er veel verschillende soorten materiaal op de markt te verkrijgen zijn, neem desnoods contact op met een professional of vraag direct een offerte aan!

Egaline vakkundig en professioneel laten aanbrengen?

}

Snel egaline aanbrengen

Door het gebruik van specialistische machines kunnen wij op een snelle en goed manier egaline aanbrengen.

Z

Hoge betrouwbaarheid

Door onze machines en jarenlange ervaring weten we zeker dat we ook uw klus kunnen klaren.

20 + jaar ervaring

Ons team beschikt over meer dan 20 jaar ervaring en is uitermate gespecialiseerd in het aanbrengen van egaline.

Goedkoopste aanbod

Goedkoop Egaliseren staat voor een hoogwaardige dienstverlening tegen een goedkoop tarief. 

egaline voor buiten

Egaline aanbrengen voor een vlakke ondervloer?

Hoeveel egaline hebt u nodig?

Het is goed om vooraf te bekijken hoeveel egaline er nodig is. De hoeveelheid egaline berekenen kunt u doen aan de hand van een vuistregel. Zo hebt u ongeveer 1,7 kilogram droge egaline per millimeter laagdikte per vierkante meter nodig. Voor 1 vierkante meter aan vloeroppervlak met een laagdikte van 4 millimeter hebt u dus 6,8 kilogram nodig.

De kosten worden daarom altijd gebaseerd op basis van de hoeveelheid die u nodig hebt. Daarbij kan het ook per kleur verschillen. Het egaline verbruik kan daarom al snel hoog in kosten oplopen. Wij zijn altijd op de hoogte van de actuele egaline aanbieding. Wij werken enkel met hoogwaardig materiaal en kunnen u laten profiteren van inkoopvoordelen.

De werkzaamheden uit laten voeren door een professional

Hoewel u zichzelf veel geld bespaart door de werkzaamheden zelf uit te voeren, kan het verstandig zijn om deze klus over te dragen aan professionals. Goedkoop Egaliseren heeft alle kennis in huis om alle werkzaamheden naar behoren uit te kunnen voeren, waardoor u direct een egale ondervloer hebt en deze bewerkt kan worden zoals u zelf wenst.

Ga niet direct voor de goedkoopste oplossing omdat deze vaak niet alleen minder rekent voor de werkzaamheden, maar ook voor de materialen. Besparen op materialen is namelijk het slechtst denkbare. U kunt hierdoor al snel problemen in de toekomst ervaren met hoge kostenposten tot het gevolg.

Het is vaak zelfs zo dat het gehele proces opnieuw moet plaatsvinden. U kunt bij ons direct een prijs opgaaf ontvangen middels de offerte berekenaar, vul de filters in en het team neemt direct contact met u op.

Goedkoopegaliseren is de oplossing

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wil u zien hoeveel u zelf kunt besparen door de werkzaamheden zelf uit te voeren? Vraag direct een offerte aan door middel van de offerte berekenaar, u krijgt direct een prijsopgaaf.

De offertes kunt u gebruiken om meer inzicht te krijgen. Zo bespaart u zichzelf niet alleen veel moeite om de werkzaamheden uit te moeten voeren en bent u zeker van een professional. Daarna is het alleen nog een kwestie van een afspraak maken, zodat u snel kunt gaan genieten van de nieuwe, stijlvolle vloer.

egaline

Egaline laten aanbrengen?

Egaline laten aanbrengen door Goedkoop Egaliseren. Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Voordelen Goedkoop Egaliseren

Meer dan 20 jaar ervaring
Beste prijs/kwaliteit verhouding
Snelle dienstverlening
 Professionele en veilige apparatuur
Vrijblijvende prijs/offerte aanvraag

Recente projecten

Na meer dan 20 jaar ervaring heeft Goedkoop Egaliseren een grote verscheidenheid aan projecten opgebouwd. Deze projecten waren vooral gefocust op de egalisatie en verdere vloerenservice.

egaline als eindafwerking
PMC Utrecht

De vloeren werden door ICM in December als startsein geëgaliseerd en zijn ten slotte per ruimte afgewerkt met Gerflor Mipolam vloersystemen, inclusief de holle plintafwerking en 3D hoeken

egaline als eindafwerking
Zorgvilla Dalia Venlo

Dalia Venlo is vandaag de dag omgetoverd tot 25 prachtige zorgvilla’s. Hierbij zijn wij de uitdaging aangegaan om de slechte vloeren geheel uit te egaliseren om er vervolgens een mooie ICM PVC strook overheen te verlijmen.

vloer egaliseren egaline prijs

The Wall

Voor dit project zijn we aan de slag gegaan met de Allura hongaarse punt van Forbo in de gangen. In de appartementen ligt de gewone Forbo Allura strook, beide in zwart uitgevoerd.

Showroom en werkgebied

egaline prijs

Ons werk

hoeveel egaline heb ik nodig

Egaliseren Veldhoven

vloer egaliseren egaline

Egaliseren Eersel

Klantervaringen

“Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.”

Geschreven door: Peter Vlaats

“Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!”

Geschreven door: Daan Janssen

“Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!”

Door: Maarten van den Brink

“Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.”

Geschreven door: Gerard de Jonge

Mail ons direct!

Waar bent u naar op zoek?

Adres:

Heiberg 4, 5504 PB, Veldhoven
KVK: 60106859
BTW: NL853768006B01

Telefonisch:

(+31) 040 808 00 06
Werkdagen van 08:00 tot 20:00

Contactgegevens

Goedkoopegaliseren.nl
De Run 5136, 5503 LV
Veldhoven
Tel: (+31) 040-8080006
info@goedkoopegaliseren.nl

egaline aanbrengen