Betonvloer egaliseren

Wilt u de betonvloer egaliseren, zodat u de mogelijkheid heeft de eindafwerking van de vloer te plaatsen? Zowel laminaat, tegels als vloerbedekking vragen om een vlakke ondervloer, wij kunnen daarvoor zorgen. We werken vanuit Eindhoven in een straal van 80km, waardoor we u in een groot deel van Nederland van dienst kunnen zijn.

Egaliseren in verschillende stappen

Een betonvloer egaliseren kunnen we in verschillende stappen. We zorgen er in eerste instantie bijvoorbeeld voor dat de ondergrond goed droog en schoon is. Bovendien dient de ondergrond vrij te zijn van scheuren en ontkistingsmiddelen. Daarna volgt een primer, deze zorgt er voor dat de egaline goede hechting heeft met de ondervloer. Vervolgens zullen we het egaliseermiddel gaan aanbrengen, dat we zelf mixen om een ideale samenstelling te creƫren. We beginnen vanuit de verste hoek in de kamer en werken toe naar het midden en uiteindelijk de hoek die zich dichtbij de uitgang bevindt. Op die manier kunnen we de betonvloer egaliseren zonder dat we over het egaliseermiddel heen hoeven te lopen.

Uiteraard maken we gebruik van een Egalinekam of spaan om het middel netjes uit te strijken en ervoor te zorgen dat er een egale betonvloer ontstaat. We kunnen de betonvloer egaliseren bij verschillende oneffenheden, tot een hoogte van 5cm. We zorgen ervoor dat de vloer egaal wordt, zodat u vervolgens de mogelijkheid heeft om daar de eindafwerking van de vloer op aan te brengen.

Uw betonvloer egaliseren

Wilt u de betonvloer egaliseren en zoekt u daarvoor naar ervaren specialisten? U bent bij ons aan het juiste adres, wij zorgen ervoor dat we gebruik maken van de juiste materialen en gereedschappen. We werken met hoogwaardige producten en zorgen er daarmee voor dat we de betonvloer op een degelijke wijze voor u kunnen afwerken. Heeft u vragen over de materialen waarmee we werken, de prijs voor het egaliseren van de betonvloer of de periode die we daarvoor nodig denken te hebben?

Onze specialisten vertellen graag meer over de wijze waarop ze een betonvloer egaliseren en hoe we ervoor zorgen dat u daar zo min mogelijk hinder van zal ondervinden. U kunt rekenen op een heldere offerte en een prettige werkwijze, zodat u vervolgens de eindafwerking van de vloer kunt (laten) aanbrengen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Showroom en werkgebied

 • Klantervaring

  Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.


  Geschreven door: Peter Vlaats

  Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!


  Geschreven door: Daan Janssen

  Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!


  Geschreven door: Maarten van den Brink

  Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.


  Geschreven door: Gerard de Jonge

Onze kwaliteiten

Goedkoop vloer egaliseren helpt u snel

Snel

Goedkoop vloer egaliseren heeft vakkundige professionals

Vakkundig

Goedkoop vloer egaliseren is betrouwbaar

Betrouwbaar

Goedkoop vloer egaliseren is voordeliger dan ander

Goedkoop