(+31) 040 808 00 06 (bereikbaar van 09:00 tot 17:00) info@goedkoopegaliseren.nl
egaliseren betonvloer

Betonvloer egaliseren

Dé vakspecialist voor het egaliseren van beton vloeren

Directe prijsberekening voor uw betonvloer

Een betonvloer egaliseren kan een goede oplossing zijn voor uw vloer. U kunt er namelijk veel profijt van hebben wanneer jouw betonvloer is klaargemaakt voor de nieuwe materialen die hierop komen te liggen.

Wij van Goedkoop egaliseren vinden dat u goed op de hoogte moet zijn van de mogelijkheden en kosten.

Voordat u overgaat tot het maken van de prijsberekening kunt u het wellicht fijn vinden om wat meer te weten te komen over alle opties en mogelijkheden.

Met behulp van onderstaande informatie word u alvast een beetje op weg geholpen. Met de keuze voor Goedkoop Egaliseren beny uverzekerd van 5 jaar garantie en een prachtig geëgaliseerde betonvloer.

De betonvloer egaliseren: wanneer?

Het egaliseren van de betonvloer gebeurt vaak bij een renovatie of verbouwing. Tijdens dit proces wordt de vloerbedekking verwijderd of moet er een nieuwe dekvloer worden aangesmeerd tegen de oude dekvloer.

De ondervloer is logischerwijs vaak niet meer geschikt om meteen aan de slag te kunnen met een nieuwe vloerbedekking. Het egaliseren zorgt ervoor dat u weer kunt kiezen tussen verschillende soorten vloerbedekkingen, zolang de egaline maar juist is toegebracht.

Dit middel aanbrengen op beton gebeurt daarom niet zomaar. U kunt er pas zelf mee aan de slag gaan wanneer u precies weet welke dekking er gekozen gaat worden. Ook de benodigdheden en kennis van werkzaamheden zijn essentieel voor het egaliseren van de betonvloer.

De dikte bepaalt een deel van de kosten

Een betonvloer egaliseren gebeurt dus met egaline. Met behulp van een pleisterspaan ontstaat er een laag van 1 tot 5 millimeter dikte, waarna het vloercement zichzelf glad trekt.

De droogtijd hangt af van de dikte waarin de laag is aangebracht. Wanneer de betonvloer net is gestort, is er een lange tijd nodig om uit te harden. Er komt namelijk veel vocht bij kijken. Pas na ongeveer zes weken droogtijd kun je beginnen met het gladmaken van de vloer.

De gemiddelde prijzen komen daarna pas om de hoek kijken. Over het algemeen worden deze per vierkante meter getoond. Ook kunnen de kosten per bedrijf verschillen. Het is daarom altijd goed om te weten wat de gemiddelde prijzen zijn, deze kun je vinden in de tabel.

DiktePrijs per m2
Tot 1 millimeter€ 5,50
Tot 2 millimeter€ 10
Tot 3 millimeter€ 15

Egaliseren betonvloer in meerdere stappen

Een betonnen vloer egaliseren gebeurt met behulp van egaline. Dit is vloercement, waarin kleurstoffen verwerkt kunnen zijn. Zo kunt u ook meerdere soorten egalines terugvinden op het web en in de bouwmarkt.

Wanneer u een parketvloer wil leggen, dan zult u moeten kijken naar een vloercement waarmee de werking van het hout wordt opgevangen. Natuurlijk kunt u ook voor een betonlook gaan. Zodra de ondervloer is gereinigd en eventueel is geschuurd, komt er een hecht primer op. Daarna volgt de egaline.

De tijdsspanne waarin uw vloer gereed is voor de nieuwe bedekking is voornamelijk afhankelijk van uw vloeroppervlakte. Logischerwijs speelt deze factor ook een grote rol in de totale kosten. Een egaline met betonlook is over het algemeen duurder dan de wat simpelere varianten met bijvoorbeeld één kleur.

Gebruik de offerte berekenaar om visueel aan te geven hoe de ondervloer eraan toe is, vervolgens krijg u direct een globale kostenberekening en wordt er contact opgenomen door ons gespecialiseerde team zodat de klus snel geklaard kan worden

Buiten aan de slag met de betonnen vloer

Een van de mogelijkheden die u hebt, is de betonvloer buiten egaliseren. Voordat u kunt gaan bestraten, moet u de ondervloer immers strak hebben, zodat hobbels in de tuin of op de oprit worden voorkomen. Beton egaliseren kan hier een uitstekende oplossing voor zijn.

In feite worden de werkzaamheden op dezelfde manier uitgevoerd als hierboven omschreven. U kunt daarna zelf bepalen of u voor de betonlook gaat of voor een andere kleur.

Afhankelijk van de functie van de vloer uiteindelijke doeleinde kunnen uw keuzes namelijk van belang zijn. Neem contact met ons op voor alle kleurmogelijkheden en ontdek wat er mogelijk is voor jouw betonvloer buitenshuis. Onze specialisten kunnen u hier perfect adviezen over geven, vraag hiervoor direct een offerte aan!

Jouw garage geschikt maken voor meerdere doeleinden

Een betonvloer egaliseren in de garage, een handeling die we zeker aanraden. Ook hier wil t u natuurlijk een strakke betonvloer die er goed uitziet, zonder deuken en gaten.

In tegenstelling tot de bewerkingsmaterialen voor werkzaamheden binnenshuis, moeten de materialen in de garage ook een zware belasting aankunnen. Echter hoeft een garage er niet altijd luxe uit te zien.

Wanneer u toch voor optimale kwaliteit en luxe wil kiezen, dan is egaline voor een betonlook vloer een goede optie. De betonvloer egaliseren garage zorgt ervoor dat de garagevloer er goed uitziet en niet alleen gebruikt hoeft te worden als opslagplaats.

Zo kan de garage ook als extra onderdeel van de woning gebruikt gaan worden, zonder dat u zich druk hoeft te maken over slijtage aan de ondergrond. Het enigste waar u dan nog aan hoeft te denken is de gewenste dikte en de afwerking van de vloer an sich.

Professioneel uw betonvloer repareren, egaliseren en dekken?

}

Snel beton egaliseren

Door het gebruik van specialistische machines kunnen wij snel uw ruwe betonvloer egaliseren.

Z

Hoge betrouwbaarheid

Door onze machines en jarenlange ervaring weten we zeker dat we ook uw klus kunnen klaren.

20 + jaar ervaring

Ons team beschikt over meer dan 20 jaar ervaring en is uitermate gespecialiseerd in betonnen vloeren egaliseren.

Goedkoopste aanbod

Goedkoop Egaliseren staat voor een hoogwaardige dienstverlening tegen een goedkoop tarief. 

betonnen vloer egaliseren

Betonvloer egaliseren voor een vlakke ondervloer?

Het egaliseren van een betonvloer: doe het zelf

Besparen op de kosten van het egaliseren van de betonvloer? We raden het u aan om nooit op de materiaalkosten te besparen. Deze besparing leidt namelijk ten allen tijde tot duurkoop. U kunt daarom het beste op zoek gaan naar de beste en goedkoopste professionals, dit kunt u doen door de offerte berekenaar te gebruiken, of zelf aan de slag gaan met het uitvoeren van de werkzaamheden.

Doe het zelf-werkzaamheden behoeven echter wel iets meer onderzoek. Zo moet u goed weten welke stappen er moeten worden doorlopen. Daarnaast is de kans op fouten en verkeerde toepassing erg groot met grote gaten en een onsterke dekvloer tot gevolg. De belangrijkste punten voor uw betonvloer zelf egaliseren hebben we op een rijtje gezet:

  1. Ondergrond stof- en vetvrij maken
  2. Gebruik een primer voor de hechting
  3. Materiaal klont vrij aanmaken
  4. Grote gaten dichtmaken met cement
  5. Materiaal uit de emmer gieten
  6. Materiaal uitsmeren zodat deze kan vloeien

Met de keuze voor Goedkoop Egaliseren bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit materiaal en een strak afgewerkte betonnen vloer. Daarnaast kunnen we ook de nieuwe bedekking van U overnemen, meer weten? Neem snel contact met ons op!

Voorkom vochtproblemen in huis met egalisatie

Een ruwe betonvloer egaliseren vergt meer kennis dan u hoogstwaarschijnlijk in eerste instantie gedacht had. Het is namelijk niet alleen een kwestie van de egaline over de vloer verspreiden, maar ook de juiste schoonmaak en het dichtmaken van de gaten is van groot belang. Helaas niet altijd een even makkelijk klusje.

Wanneer u de stappen niet goed uitvoert, kan het voorkomen dat u alsnog scheuren in de vloeren overhoudt. Dit resulteert op zijn beurt weer in vochtproblemen in huis of in de garage. Ook buiten kan het ertoe leiden dat de vloer van bijvoorbeeld een serre of veranda binnen een korte tijd weer vervangen moet worden en opnieuw aan de slag moet gaan met het egaliseren van de betonvloer.

Het inhuren van een specialist om deze werkzaamheden uit te voeren kan daarom een betere oplossing zijn voor uw situatie. Ook de vloerbedekking verwijderen kunt u aan ons uit hand geven.

Betonvloer egaliseren kosten berekenen

Als u voor het beste eindresultaat wil gaan en de betonvloer wil repareren door middel van een egalisatie, dan kunt u direct de offerte berekenaar gebruiken. Vervolgens krijgt u direct een gratis en globale kostenberekening gepresenteerd. Na het indienen wordt er contact met u opgenomen ons gespecialiseerde team.

Door het gebruik van de kosten berekenaar weet u precies waar u aan toe bent en wat de verwachte kosten kunnen zijn. Uw betonvloer is binnen een korte tijd geëgaliseerd zodat u snel kunt gaan genieten van uw nieuwe vloer. Wacht daarom niet te lang en vraag vandaag nog een offerte aan.

betonvloer egaliseren

Betonnen vloer egaliseren?

Laat uw betonvloer professioneel egaliseren door Goedkoop Egaliseren. Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Voordelen Goedkoop Egaliseren

Meer dan 20 jaar ervaring
Beste prijs/kwaliteit verhouding
Snelle dienstverlening
 Professionele en veilige apparatuur
Vrijblijvende prijs/offerte aanvraag

Recente projecten

Na meer dan 20 jaar ervaring heeft Goedkoop Egaliseren een grote verscheidenheid aan projecten opgebouwd. Deze projecten waren vooral gefocust op de egalisatie en verdere vloerenservice.

egaline betonlook

PMC Utrecht

De vloeren werden door ICM in December als startsein geëgaliseerd en zijn ten slotte per ruimte afgewerkt met Gerflor Mipolam vloersystemen, inclusief de holle plintafwerking en 3D hoeken

egaline betonlook

Zorgvilla Dalia Venlo

Dalia Venlo is vandaag de dag omgetoverd tot 25 prachtige zorgvilla’s. Hierbij zijn wij de uitdaging aangegaan om de slechte vloeren geheel uit te egaliseren om er vervolgens een mooie ICM PVC strook overheen te verlijmen.

ruwe betonvloer egaliseren

The Wall

Voor dit project zijn we aan de slag gegaan met de Allura hongaarse punt van Forbo in de gangen. In de appartementen ligt de gewone Forbo Allura strook, beide in zwart uitgevoerd.

Showroom en werkgebied

betonvloer repareren egaliseren

Ons werk

egaline aanbrengen op beton

Egaliseren Veldhoven

betonlook egaline

Egaliseren Eersel

Klantervaringen

“Snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken en een prima prijs! Jelle komt zijn afspraken na en het werk dat ze leveren ziet er keurig uit.”

Geschreven door: Peter Vlaats

“Wij zijn erg blij met het werk dat ze gemaakt hebben, onze vloer was een ramp ze hebben deze vloer weer glad gemaakt en er een mooie pvc strook op gelegd. Super werk!”

Geschreven door: Daan Janssen

“Na de prijs calculator gebruikt te hebben, zijn wij keurig gecontacteerd via telefoon. Hierop is een afspraak met ons gemaakt en hebben we uitleg gekregen over het werk, onze vloer is weer vlak en strak!”

Door: Maarten van den Brink

“Snelle jongens, leuke prijzen en ze gaan voor kwaliteit.”

Geschreven door: Gerard de Jonge

Contactgegevens

Goedkoopegaliseren.nl
De Run 5136, 5503 LV
Veldhoven
Tel: (+31) 040-8080006
info@goedkoopegaliseren.nl

egaline aanbrengen